Afgelopen zondag ontving KlimaatgroepᴼStars bij de laatste 16 van het troosttoernooi in de TT-Intercup TURA uit Bremen. Voor KlimaatgroepᴼStars kwamen Arnoud Meijer, Jan Tammenga en Henk Jan Wils in actie. Het dubbelspel werd gespeeld door Tammenga en Wils.

Al vroeg in de wedstrijd bleek dat de heren uit Bremen van een heel ander niveau waren dan wat KlimaatgroepᴼStars doorgaans in de Eredivisie tafeltennis gewend is. Arnoud Meijer speelde zijn enige partij deze middag tegen Torsten Holstein. Meijer moest er in het begin even in komen, maar liet hierna zijn kwaliteiten zeker zien. Holstein werd met een 3-0 in games simpel van de tafel geslagen.

Routinier Jan Tammenga van KlimaatgroepᴼStars speelde tegen de Duitse Timo Hillebrand zijn eerste wedstrijd van de dag. Tammenga was de hele wedstrijd, op één verloren game na, oppermachtig. Hillebrand wist bij tijden niet waar hij moest kijken en Tammenga liet zien in vorm te zijn voor de aankomende play-down wedstrijden tegen Scylla.

DSC_9641

De laatste wedstrijd in het enkelspel was die tussen Henk Jan Wils en Tobias Genz. Wils speelde erg sterk en ook hij wist met 3-0 in games te winnen. Een mooie opsteker voor Wils, die de laatste tijd weinig wedstrijden voor KlimaatgroepᴼStars heeft gewonnen.

Het dubbelspel zien we niet in de Eredivisie, in de TT-Intercup is dit wel gebruikelijk. Tammenga en Wils speelden voor KlimaatgroepᴼStars tegen Holstein en Genz van TURA. Waar de eerste game nog nipt voor de Duitsers was, liet het duo Tammenga en Wils hierna niet veel heel van Holstein en Genz. Het werd uiteindelijk 3-1 in het voordeel van het Nederlandse duo.

Een 4-0 zege dus voor KlimaatgroepᴼStars, die in een uur en een kwartier beklonken was. Een mooie opmaat richting de wedstrijd van aanstaande zondag 3 april tegen Scylla. Hierin staat een plaats in de Eredivisie op het spel en zal het ongetwijfeld een stuk spannender worden. De wedstrijd begint om 14.00 uur aan de Coendersweg 15a te Middelstum. Hopelijk tot zondag, de entree is zoals altijd gratis!

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl