Aankomend weekend speelt Klimaatgroep°Stars haar allerlaatste wedstrijden van een lang, slopend seizoen. Er wordt op een bijzondere locatie gespeeld, in het Italiaanse Verona. De wedstrijden die gespeeld gaan worden zijn in het teken van de TT Intercup, een internationaal toernooi.

Doordat Klimaatgroep°Stars vorige maand TTV Salzkotten uit Duitsland wist te verslaan, zijn de Middelstummers geplaatst voor de Final Four van het troosttoernooi. Het team van coach Gert Stulp speelt zaterdag twee wedstrijden en zondag één. De tegenstanders zijn Sarajevo (Bosnië en Herzegovina), Wewer SC 2000 e.V. (Duitsland) en C.T.T. Chatelet (België). Vooral het niveau van de tegenstanders uit Duitsland en België mag zeker niet onderschat worden.

2016-03-16 01.22.19

Vrijdagochtend om vier uur zal Klimaatgroep°Stars met twee auto’s sterk aan de reis van bijna 1300 kilometer beginnen. In deze auto’s bevinden zich onder andere de vier spelers die het moeten gaan doen in de Final Four. Jan Tammenga, Colin Rengers, Arnoud Meijer en de jeugdige Shuo Han Men mogen laten zien dat ze ook op Europees niveau kunnen acteren.

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl
Website: www.klimaatgroepstars.nl