Klimaatgroep°Stars heeft door met 3-3 gelijk te spelen bij Wijzenbeek Westa haar vijfde plaats in de competitie vast weten te houden. Dit gebeurde zonder de nog afwezige kopman Tan Anran, die vanwege familieomstandigheden in zijn moederland China verblijft. Ook Henk Jan Wils kwam niet aan spelen toe tegen Wijzenbeek Westa, wat een flinke domper voor coach Gert Stulp betekende. Wils heeft last van een rugblessure, waardoor hij niet opgesteld was. Arnoud Meijer, speler van Klimaatgroep°Stars 2, was zijn vervanger afgelopen zondag in Wessem.

In de eerste partij van de middag, tussen Liu Qiang en Colin Rengers, had Rengers weinig te vertellen. Het werd 11-4, 11-6 en 11-8 voor Qiang, waardoor Klimaatgroep°Stars gelijk tegen een achterstand aankeek. Rengers won zijn tweede partij tegen Erik Agamyan vrij simpel, het werd 11-9, 11-7 en 11-6. Dit was een knappe prestatie, aangezien Rengers hiervoor nog nooit van zijn ploeggenoot bij het nationale team Agamyan, had gewonnen.

colin 2
Colin Rengers (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Jan Tammenga was in zijn eerste partij nog niet in vorm, hij verloor de eerste partij namelijk met 15-13, 11-2 en 11-7 van de sterk spelende Rino Alberts. Tammenga maakte in zijn tweede partij alles goed, door Qiang in vijf hele spannende games met 3-2 te verslaan. Tammenga won de beslissende partij uiteindelijk met 11-8 en liet hiermee zien nog steeds over veel veerkracht te beschikken.

Arnoud Meijer begon geweldig, door in vier games Agamyan te kloppen. Een erg mooie prestatie van Meijer, die zich een waardige vervanger van de geblesseerde Wils toonde. Meijer speelde zijn tweede wedstrijd tegen Alberts, die daarvoor al Jan Tammenga had geklopt. Alberts was ook te sterk voor Meijer, waardoor de uitslag op 3-3 werd bepaald en Klimaatgroep°Stars dus met drie punten huiswaarts ging.

Voor Klimaatgroep°Stars is dit een prima resultaat, waar op voortborduurd kan worden. Klimaatgroep°Stars heeft nu in twee wedstrijden 4 punten behaald. Aanstaande zaterdag 26 september 2015 om 16:00 speelt Klimaatgroep°Stars de tweede thuiswedstrijd van het seizoen aan de Coendersweg 15a te Middelstum. Een mooi affiche, aangezien dit de derby tegen Itass DTK’70 uit Klazienaveen betreft. U bent allen van harte welkom!

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl