Afgelopen zondag heeft Klimaatgroep°Stars haar meerdere moeten erkennen in Itass DTK’70 uit Klazienaveen. In de streekderby was het team van coach Gert Stulp niet opgewassen tegen de huidige nummer twee van de Eredivisie.

De kwaliteitsverschillen tussen de ploegen in de competitie zijn erg groot, dat werd afgelopen zondag wel duidelijk. Itass DTK’70 speelde niet in haar sterkste opstelling, maar toch was Klimaatgroep°Stars behoorlijk kansloos. Voor de ploeg uit Klazienaveen kwamen Barry Wijers, Paul Sterken en Patrick Oeij in actie. Sterken is een invaller, die normaal een aantal divisies lager actief is. Namens Klimaatgroep°Stars verschenen Jan Tammenga, Colin Rengers en Henk Jan Wils aan de tafel.

HH731844
Jan Tammenga wist zondag geen partij te winnen tegen Itass DTK’70 (foto © Henk Hommes)

Alleen van invaller Sterken wisten Rengers en Wils te winnen, beiden verloren hun andere partij. Tammenga verloor van Oeij en Wijers en dit bepaalde de uitslag op 4-2 voor Itass DTK’70. Voor Klimaatgroep°Stars was dit de laatste wedstrijd van 2015. Het team speelt nog vijf wedstrijden in de reguliere competitie, om vervolgens play-down duels te spelen. Deze duels zal het team gebruik kunnen maken van een nieuwe speler. Arnoud Meijer, voorheen spelend voor het tweede team van Klimaatgroep°Stars, is per 1 januari 2016 beschikbaar voor het eerste team.

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl