[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” container=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Voorbeschouwing KlimaatgroepᴼStars – Van Wijnen-Smash’70

Na een afwezigheid van 15 jaar is er wordt er weer Eredivisie tafeltennis gespeeld in Middelstum. De KlimaatgroepᴼStars hebben dit weten af te dwingen door vorig seizoen de final four competitie in Veenendaal te winnen. Aanstaande zaterdag is de eerste thuiswedstrijd om 16:00 uur, ben jij er bij?

Eredivisie

Het spelsysteem is in de Eredivisie anders dan in andere divisies. Zo worden er per wedstrijd bijvoorbeeld zes partijen gespeeld in plaats van tien. Ook wordt er in deze partijen niet dubbel gespeeld.

Zaterdag wordt er gestart tegen de heren van Van Wijnen-Smash’70 uit Hattem. Een erg sterke tegenstander, die het vorig seizoen heeft geschopt tot de kwartfinale van de play-offs in de Eredivisie.

Volgens insiders hoort dit team absoluut bij de beste vier ploegen van de competitie dit seizoen. Het team van Van Wijnen-Smash’70 bestaat uit Gerben Last, Koen Hageraats, Boris de Vries en Martijn de Vries. Stuk voor stuk jongens die vorig seizoen ook in de Eredivisie speelden.

Het team

Bij de KlimaatgroepᴼStars hebben alleen Henk Jan Wils en Jan Tammenga eerder op het hoogste niveau in Nederland gespeeld. Voor Colin Rengers en Tan Anran is de Eredivisie dus een nieuw podium en zij hebben  dit seizoen dé kans om hun kwaliteiten aan Nederland te tonen. Het is echter altijd afwachten hoe dit op een hoger niveau uitpakt.

Colin

De KlimaatgroepᴼStars gaan vol goede moed het nieuwe seizoen in, door attractief te spelen is het de bedoeling het publiek te vermaken en gaat het team natuurlijk proberen zoveel mogelijk punten te sprokkelen. Een volle zaal helpt hier natuurlijk bij en daarom bent u allen van harte welkom aanstaande zaterdag 12 september vanaf 16:00 uur aan de Coendersweg 15a te Middelstum.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]