Afgelopen zondag heeft Klimaatgroep°Stars in eigen huis een pak slaag gekregen van Enjoy&Deploy Taverzo uit Zoetermeer. Er werd met 0-6 verloren door van de regerend landskampioen. Een geflatteerde uitslag, waarbij Klimaatgroep°Stars zeker twee punten verdiende.

In de eerste wedstrijd op deze zondagmiddag in Middelstum, verloor Jan Tammenga met 1-3 van Julien Indeherberg. Tammenga had geen antwoord op het spel van de Belg en hierdoor stond Klimaatgroep°Stars gelijk met 0-1 achter in sets. In de tweede wedstrijd die routinier Tammenga deze middag speelde, was de sterke Yang Ming zijn tegenstander. De erg sterk spelende Ming speelde Tammenga in 3 games won uiteindelijk met 3-0, maar Tammenga liet zich zeker niet wegspelen.

Colin Rengers speelde zijn eerste wedstrijd deze middag tegen Ming. Rengers had vorige week tegen Hilversum laten zien dat hij zeker een speler is om in de gaten te houden, door in zijn beide partijen tegen Gamal de Groot en Jelle Goossens ongeslagen te blijven. Tegen Ming had Rengers het echter behoorlijk lastig en verloor met 0-3 in games van de Chinees. Rengers mocht in zijn tweede en laatste wedstrijd aantreden tegen Martin Khatchanov, de huidige nummer 9 van Nederland. In deze partij was Rengers erg dicht bij de winst en stond de jonge Drent zelfs nog met 2-1 voor in games. De laatste 2 games wist Khatchanov te winnen met 11-3 en 11-8, waardoor Rengers zonder winst bleef tegen Enjoy&Deploy Taverzo.

DSC_9600
Henk Jan Wils was afgelopen zondag erg dichtbij een winstpartij (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Henk Jan Wils verloor ook van Khatchanov, met 1-3. De tweede partij die Wils speelde, was tegen Indeherberg. Wils liet in deze wedstrijd zijn wilskracht zien en het aanwezige publiek in Middelstum, genoot hier duidelijk erg van. Wils kwam met 0-2 achter, maar wist zich terug te knokken in deze wedstrijd door uiteindelijk tot 2-2 in games te komen. In de laatste game had Wils het geluk niet aan zijn zijde en werd verloren.

Omdat er verloren werd, blijft het team van coach Gert Stulp op de laatste plaats in de Eredivisie tafeltennis staan. Volgende week zaterdag 21 november 2015 om 16.00 uur speelt Klimaatgroep°Stars de thuiswedstrijd tegen Wijzenbeek Westa aan de Coendersweg 15a te Middelstum. Een ploeg waartegen voor Klimaatgroep°Stars zeker kansen liggen om punten te pakken. U bent allen weer van harte welkom!

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl