Klimaatgroep Stars is genomineerd voor sportploeg 2016 van het Noord-Groninger sportgala 2016.

Draag jij T.T.V. Midstars/Klimaatgroep Stars een warm hart toe, stem dan !
Je kunt stemmen tot woensdag 8 februari 2017 – 20.00 uur via http://eemsmondsport.graphic-webdesign.nl/view.php?id=30977iaN

Het podium voor het Sportgala staat dit jaar in Warffum, in de gemeente Eemsmond. De Op Roakeldaishal, eens per jaar het swingende centrum van de wereld, is de plek waar sportminnend Noord-Groningen op zaterdag 11 februari moet zijn voor de verkiezing van de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en het Sporttalent van 2016 uit Noord-Groningen.

naamloos-1219

Foto Klimaatgroep Stars 1 (Kamil Tomaszuk maakt geen deel meer uit van het team)

Tafeltennisvereniging Midstars uit Middelstum bleef het afgelopen jaar vriend, vijand en vooral zichzelf verbazen in de eredivisie met als onbetwiste klapper een sensationele zege op de landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo uit Zoetermeer. Het eerste team uitkomend onder de naam Klimaatgroep Stars timmert al langere tijd aan de weg en hopen ooit nog eens weer tot de beste ploeg van Nederland te worden gekroond. Het team bestaat uit Jan Tammenga, Arnoud Meijer en Colin Rengers. Het tweede team van Klimaatgroep Stars is de afgelopen najaarscompetitie kampioen geworden. In de voorjaarscompetitie komen zij uit in de 2e landelijke divisie.