Van Wijnen Smash’70 blijft voor Klimaatgroep°Stars een lastige tegenstander. Net als eerder dit seizoen in Middelstum verloor het team van Gert Stulp afgelopen zaterdag met 5-1 van de ploeg uit Hattem. De competitie in de Eredivisie is zo goed als gespeeld en  Klimaatgroep°Stars richt zich volledig op de naderende play-downs.

Voor Klimaatgroep°Stars kwamen Jan Tammenga, Colin Rengers en Arnoud Meijer in actie. Voor Van Wijnen Smash’70  speelden Martijn de Vries, Boris de Vries en Gerben Last. Tammenga speelde zijn eerste wedstrijd deze middag tegen de sterke Martijn de Vries. De Vries staat momenteel 14de op de nationale ranking van de NTTB en behoort dus tot de beste spelers van Nederland. Ondanks het grote verschil in ranking, Tammenga staat op de 47ste plek, weet Tammenga prima tegenstand te bieden en zelfs de eerste game te winnen. Helaas weet Tammenga zichzelf deze wedstrijd niet te belonen en weet De Vries met 1-3 de eerste partij te winnen. Tammenga speelt zijn tweede partij tegen Gerben Last en weet geen potten te breken. Last weet door 3 games te winnen deze partij met 3-0 naar zich toe te trekken.

Colin Rengers
Colin Rengers wist afgelopen zaterdag de eer te redden voor Klimaatgroep°Stars (foto © Ivo Lint)

Colin Rengers is na de winterstop prima in vorm en geeft dit in Hattem een vervolg. Dankzij een 3-0 overwinning in games op Boris de Vries en prima spel weet Rengers deze wedstrijd een punt te pakken voor Klimaatgroep°Stars. Dit was al de vijfde Eredivisiewedstrijd op rij waarin Rengers minimaal een punt weet te pakken. Tegen Martijn de Vries heeft Rengers het lastiger en verliest hij met 3-0 in games.

Arnoud Meijer heeft in zijn eerste partij geen schijn van kans tegen Last, die met 3-0 weet te winnen. In Meijers tweede wedstrijd deze middag mag hij ruiken aan de overwinning. Meijer komt 2-0 voor in games tegen Boris de Vries, maar weet dit geen goed vervolg te geven. De Vries wint 3 games op rij, waardoor het deze middag bij één punt blijft voor Klimaatgroep°Stars.

Aankomend weekend is Klimaatgroep°Stars vrij, zaterdag 27 februari speelt het team haar laatste uitwedstrijd in de Eredivisie tafeltennis dit seizoen. Tegenstander in Rotterdam is dan het eveneens laag geklasseerde FvT. Op zondag 6 maart om 14.00 uur speelt Klimaatgroep°Stars haar laatste thuiswedstrijd van het reguliere Eredivisie seizoen aan de Coendersweg 15a te Middelstum.

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl