Aanstaande zondag 13 december speelt Klimaatgroep°Stars haar laatste wedstrijd van 2015 in de Eredivisie tafeltennis. De streekderby tegen Itass DTK’70 staat op het programma, de wedstrijd begint om 14.00 uur in sporthal De Zon te Klazienaveen. Klimaatgroep°Stars bezet momenteel de laatste positie in de competitie en tegenstander Itass DTK’70 de tweede plaats.

De verschillen in de Eredivisie zijn erg klein, dit liet het team van coach Gert Stulp zien in de verloren wedstrijd tegen Wijzenbeek Westa (2-4). Klimaatgroep°Stars verloor nipt, terwijl dit zeker niet nodig was. Mede doordat het spel perspectief biedt, gaat niemand binnen Klimaatgroep°Stars ervan uit dat de ploeg degradeert uit de Eredivisie. Ook directeur van hoofdsponsor Klimaatgroep Holland, Harry Vaatstra, liet in een interview weten vertrouwen te hebben in lijfsbehoud.

Colin vs Agamyan
Colin Rengers (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Itass DTK’70 is samen met Enjoy&Deploy Taverzo één van de favorieten voor het behalen van het landskampioenschap in de Eredivisie tafeltennis. Met spelers als Barry Wijers, Patrick Oeij en Bas Hergelink in de ploeg, is dit ook niet gek. Stuk voor stuk spelers die tot de top van Nederland behoren.

Het speciale aan de wedstrijd van aankomende zondag is dat het een streekderby is. Dit zijn voor alle spelers en supporters speciale wedstrijden, waarbij de plaats op de ranglijst even geen rol speelt. Het resultaat van de thuiswedstrijd tegen Itass DTK’70 biedt wat dat betreft perspectief. Het team was, ondanks dat er met 2-4 verloren werd, dichtbij een gelijkspel.

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl