Aanstaande zaterdag 26 september om 16:00 uur speelt KlimaatgroepᴼStars haar tweede thuiswetrijd. De tegenstander in de streekderby is Itass DTK’70 uit Klazienaveen. Een goede ploeg, die op dit moment een tweede plaats bezet in de Eredivisie.

Gelijkspel tegen Wijzenbeek Westa

KlimaatgroepᴼStars heeft afgelopen zondag laten zien dat het over een aantal uitstekend team beschikt. Jan Tammenga, Collin Rengers en Arnoud Meijer wonnen afgelopen zondag tegen Wijzenbeek Westa alle drie een partij. De 3-3 eindstand betekende een flinke boost voor het zelfvertrouwen van het team. Dat dit resultaat werd behaald zonder kopman Tan Anran (afwezig wegens familieomstandigheden) en Henk Jan Wils (rugblessure) was extra knap.

De tegenstander

Itass DTK’70 is op dit moment tweede in de Eredivisie, maar heeft afgelopen weekend wel verloren. Enjoy & Deploy Taverzo was met 4-2 te sterk voor de ploeg uit Klazienaveen. Het team van Itass DTK’70 bestaat uit Michel de Boer, Bas Hergelink, Barry Wijers en Patrick Oeij. Afgelopen weekend was Michel de Boer afwezig en vertegenwoordigden Hergelink, Wijers en Oeij Itass DTK’70. Hergelink en Wijers wonnen allebei één partij en Oeij verloor beide partijen. Itass DTK’70 heeft een aantal spelers in het team, die absoluut bij de beste spelers van Nederland horen. Dit betekent een mooie uitdaging voor KlimaatgroepᴼStars om voor een stunt te zorgen.

Jan Tammenga
Jan Tammenga (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Aanstaande zaterdag 26 september 2015 bent u allen van harte welkom aan de Coendersweg 15a in Middelstum om de derby KlimaatgroepᴼStars – Itass DTK’70 bij te wonen. Het belooft een spannende Eredivisiewedstrijd te worden, waarin KlimaatgroepᴼStars de drie punten van vorige week een vervolg wil geven. Ben jij erbij?

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl