Aankomende zaterdag speelt KlimaatgroepᴼStars tegen Wijzenbeek Westa uit Wessem. De tegenstander, uit Limburg afkomstig, bezet op dit moment de vierde positie in de Eredivisie tafeltennis. KlimaatgroepᴼStars staat laatste, maar zal aankomende zaterdag in Middelstum zeker niet kansloos zijn.

Na afgelopen weekend vrij te zijn geweest, mag KlimaatgroepᴼStars aankomende zaterdag weer aan de bak. Wijzenbeek Westa zal de eerste tegenstander worden, waar dit seizoen voor de tweede keer tegen gespeeld wordt. Vorige keer werd het in Wessem een verdienstelijk 3-3 gelijkspel, waarbij alle drie spelers een punt pakten. Als dit aankomende zaterdag weer het geval zou zijn, komt KlimaatgroepᴼStars op gelijke hoogte met FvT op de ranglijst.

Jan Tammenga
Jan Tammenga (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Wijzenbeek Westa heeft de punten hard nodig om haar klassering in de top vier van de Eredivisie vast te houden. De verwachting is dan ook dat de ploeg uit Wessem met haar sterkste formatie zal aantreden in Middelstum.

Aanstaande zaterdag 21 november 2015 om 16.00 uur bent u allen van harte welkom aan de Coendersweg 15a in Middelstum om KlimaatgroepᴼStars te steunen en van de wedstrijd tegen Wijzenbeek Westa te genieten. Ben jij erbij?

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl