Aanstaande zondag 8 november om 14.00 uur speelt Klimaatgroep°Stars in de Eredivisie tafeltennis tegen huidig landskampioen Enjoy&Deploy Taverzo uit Zoetermeer. Een erg sterke ploeg, die ook dit jaar weer één van de favorieten voor het kampioenschap in de Eredivisie zijn.

Verlies tegen Hilversum

Afgelopen zaterdag werd er door het team van coach Gert Stulp in en tegen Hilversum met 4-2 verloren. Door dit verlies zakt Klimaatgroep°Stars naar een gedeelde laatste plaats in de Eredivisie tafeltennis. Het enige positieve van de afgelopen wedstrijd was dat youngster Colin Rengers ongeslagen wist te blijven en op deze manier nog 2 punten voor Klimaatgroep°Stars wist te redden.

De tegenstander

Enjoy&Deploy Taverzo zoals gezegd één van de beste teams van Nederland. De ploeg werd in 2013, 2014 en 2015 landskampioen. Ook dit seizoen is het team van coach Gerald van Grunsven weer op weg naar het kampioenschap. Het team bestaande uit topspelers als bijvoorbeeld Martin Khatchanov, Ming Yang en Roel Bogie bezet alweer de eerste plek op de ranglijst met 28 punten uit 6 wedstrijden.

jan tammenga
Jan Tammenga (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Aanstaande zondag 8 november 2015 om 14.00 uur bent u allen van harte welkom aan de Coendersweg 15a in Middelstum om KlimaatgroepᴼStars te steunen en de wedstrijd tegen landskampioen Enjoy&Deploy Taverzo te bekijken. Ben jij erbij?

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl