Aanstaande zaterdag 10 oktober om 16.00 uur speelt Klimaatgroep°Stars haar derde thuiswedstrijd in de Eredivisie tafeltennis. Tegenstander is Feyenoord van Teylingen (FvT) uit Rotterdam. Een erg belangrijke wedstrijd volgens coach Gert Stulp, omdat FvT een naaste concurrent van Klimaatgroep°Stars is.

Gelijkspel tegen Scylla

Afgelopen zondag was Arnoud Meijer de grote uitblinker in Leiden tegen Scylla. Hij wist zijn beide partijen te winnen, waardoor Klimaatgroep°Stars op haar eerste overwinning in de Eredivisie af leek te gaan. Doordat Jan Tammenga en Colin Rengers beiden hun laatste partij verloren, liep dit echter anders. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel, waardoor Klimaatgroep°Stars haar vijfde plaats in de competitie wel wist te behouden.

De tegenstander

FvT bezet momenteel de zevende plaats in de Eredivisie met 7 punten. Klimaatgroep°Stars heeft twee punten meer, maar de verschillen tussen beide teams zijn klein. Zo heeft FvT afgelopen zondag met 3-3 gelijkgespeeld tegen Wijzenbeek Westa, hetzelfde resultaat dat Klimaatgroep°Stars tegen dit team heeft behaald. Ook tegen Scylla (3-3) en Van Wijnen Smash’70 (1-5) heeft het team uit Rotterdam dezelfde resultaten als de Middelstummers geboekt. Het team van FvT bestaat uit Merijn de Bruin, Stephan Tromer, Hugo Krier en oudgediende Fjodor Rademaker.

Henk Jan 2
Henk Jan Wils (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Aanstaande zaterdag 10 oktober 2015 om 16.00 uur bent u allen van harte welkom aan de Coendersweg 15a in Middelstum om KlimaatgroepᴼStars te steunen en de wedstrijd tegen concurrent FvT te bekijken. Ben jij erbij?

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl