Aanstaande zaterdag 6 februari speelt Klimaatgroep°Stars haar eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie in de Eredivisie tafeltennis. Tegenstander is Scylla uit Leiden, een ervaren team dat momenteel de vijfde positie in de Eredivisie bezet.

De heren van coach Gert Stulp hebben vorige week tegen Enjoy & Deploy Taverzo wederom laten zien dat ze in de Eredivisie thuis horen. Ondanks de uitslag van deze wedstrijd, er werd met 5-1 verloren, was het spel zeker niet slecht en is iedereen er binnen het team van overtuigd dat handhaving in de Eredivisie absoluut mogelijk is. Dit zal hoogstwaarschijnlijk moeten gebeuren via play-downs, waarvoor de spelers reeds worden klaargestoomd door trainer Anne Vlieg.

colin 2Colin Rengers (foto © Ivo Lint, TTV Midstars)

Scylla staat op de vijfde plek in de Eredivisie met 7 punten voorsprong op Klimaatgroep°Stars en verloor vorige week met maar liefst 5-1 van Van Wijnen Smash’70. Hierdoor wordt het ook voor de ploeg uit Leiden erg lastig de play-downs te ontlopen. Het team van Scylla moet echter niet onderschat worden. Met Thomas Bénit, Olivier Altenburg en de Chinees Shen Ao in de gelederen, heeft de tegensander van Klimaatgroep°Stars genoeg kwaliteit om het alle teams in de Eredivisie lastig te maken.

Aanstaande zaterdag 6 februari 2016 om 16.00 uur bent u allen van harte welkom aan de Coendersweg 15a in Middelstum. Komt u KlimaatgroepᴼStars in een volle zaal steunen in de wedstrijd tegen Scylla? Tot zaterdag!

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl