Morgen, zaterdag 13 februari, speelt Klimaatgroep°Stars de uitwedstrijd tegen Van Wijnen Smash’70  uit Hattem. Klimaatgroep°Stars staat na het 3-3 gelijkspel tegen Scylla nog steeds laatste in de Eredivisie tafeltennis, het gat met nummer zeven Hilversum is wel geslonken tot slechts één punt. Van Wijnen Smash’70  ging vorige week hard onderuit met 5-1 tegen het sterke Enjoy&Deploy Taverzo.

Na het 3-3 gelijkspel tegen Scylla heeft het zelfvertrouwen van  Klimaatgroep°Stars  een grote boost gekregen. Met name Colin Rengers speelde erg sterk en wist zijn beide partijen te winnen, ook speelden teamgenoten Henk Jan Wils en Arnoud Meijer zeker niet onverdienstelijk en hierdoor mocht Klimaatgroep°Stars zelfs ruiken aan de overwinning. Helaas lukte dit niet, hier krijgt het team aanstaande zaterdag in Hattem een nieuwe kans voor.

klimaatgroepscylla(arnoud)
Arnoud Meijer wist afgelopen zaterdag één punt te pakken.

Van Wijnen Smash’70 staat na 11 wedstrijden op 36 punten in de Eredivisie en dit betekent tot nu toe een derde plaats in deze competitie. Het verschil met Enjoy&Deploy Taverzo lijkt te groot, maar nummer twee Itass DTK’70 kan nog achterhaald worden. De Hattemers lijken in ieder geval zeker van de play-offs om het landskampioenschap. Met onder andere de gebroeders De Vries (Martijn en Boris) in de gelederen heeft Van Wijnen Smash’70 erg veel ervaring in de top van het Nederlandse tafeltennis. Aanstaande zaterdag dus weer een mogelijkheid voor de spelers van Klimaatgroep°Stars om zich met de top van het Nederlandse tafeltennis te meten.

Op 6 maart speelt Klimaatgroep°Stars haar laatste thuiswedstrijd van deze competitie aan de Coendersweg 15a in Middelstum tegen Hilversum.

Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl