Voorbeschouwing Wijzenbeek Westa – KlimaatgroepᴼStars

Na het 1-5 verlies tegen Van Wijnen-Smash’70 afgelopen zaterdag, heeft KlimaatgroepᴼStars aanstaande zondag tegen Wijzenbeek Westa uit Wessem iets goed te maken. Dit betekent dat de heren van coach Gert Stulp en trainer/coach Anne Vlieg afreizen naar Limburg, om de competitie in de Eredivisie een vervolg te geven.

Eredivisie
Het niveau in de Eredivisie ligt dit seizoen erg hoog en dus zal elk gewonnen punt belangrijk zijn. Hier zijn de coach Gert Stulp en trainer/coach Anne Vlieg zich ook van bewust. Stulp: “Het gaat gewoon een heel lastig seizoen voor ons worden en we gaan er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen.”

De tegenstander
Wijzenbeek Westa is een team dat vorig seizoen ook in de Eredivisie actief was. Wijzenbeek Westa heeft met onder anderen Liu Qiang een absolute topspeler in het team. De eerste wedstrijd die Wijzenbeek Westa dit seizoen gespeeld heeft, vorige week zaterdag tegen Enjoy & Deploy Taverzo, is geëindigd in 3-3. Voor Wijzenbeek Westa een prima resultaat, aangezien Enjoy & Deploy Taverzo meervoudig landskampioen is. De man in vorm bij Wijzenbeek Westa is Rino Alberts, hij bleef de hele wedstrijd ongeslagen.

Jan Tammenga
(foto © Ivo Lint, TTV Midstars)
Op zaterdag 26 september 2015 om 16:00 is de eerstvolgende thuiswedstrijd van Klimaatgroep°Stars de derby tegen Itass DTK’70 uit Klazienaveen.
Facebook: https://www.facebook.com/KlimaatgroepStars
Twitter: https://twitter.com/KgH_Stars
Mail: pr@klimaatgroepstars.nl